Dongguan Xuan Caixin Photoelectric Technology Co., Ltd.

Waar rekening mee moet houden bij het kiezen van de beste tagslichten in de buitenlucht

Tijd vrijgeven: 2022-10-21 11:29:16  Hits: 22

A Simple STRAND VAN STRING LICTEN kan een gewone achtertuin transformeren in een uitnodigende buitenruimte. Vergeleken met vele andere soorten buiten- en terraslichten, behoren stringlichten tot de meest betaalbare en gemakkelijkst te installeren. Overweeg bij het kiezen van de beste stringlichten voor uw ruimte het lichttype, de grootte en de vorm, de helderheid en de kleur. Een weer-resistent ontwerp, een lang koord en externe of app -besturingsfuncties kunnen buitenstringlichten veiliger maken en gemakkelijker te gebruiken. . Elk type varieert in duurzaamheid, energie -efficiëntie en levensduur. Overweeg bij het winkelen voor lichten in de buitenslichten welk type verlichting het meest geschikt is voor de ruimte.

lled gloeilampen gebruiken veel minder elektriciteit (minder wattage) dan traditionele gloeilampen en wordenniet zo heet als ze worden omgedraaid wanneer ze worden omgedraaid wanneer ze worden gedraaid als ze worden gedraaid als ze worden gedraaid Aan. Omdat ze koeler aanvoelen, zijn er LED -terraslichten gemaakt met plastic lampen

-Meaning, ze zullenniet gemakkelijk uiteenvallen als ze worden gevallen. Veel LED -bollen kunnen tot 50.000 uur duren, wat gelijk is aan maximaal 10 jaar dagelijks gebruik. Deze bollen zijn minder energiezuinig en hebben een veel kortere levensduur dan LED -lampen, meestal met ongeveer 1000 uur of tot een jaar regelmatig gebruik. Ze kunnen heet worden met gebruik, dus glazen lampen zijn denorm voor dit type. Hun warme kleur en betaalbare kosten maken ze een populaire keuze voor buitenverlichting. 'Niet hebben grondfoutcircuitonderbreker (GFCI) verkooppunten. Plaats het meegeleverde zonnepaneel eenvoudig op een plek die overdag veel zonlicht ziet, en de bollen zullen 'snachts oplichten. De meeste stringlichten met zonne -energie hebben een looptijd van 6 tot 8 uur, wat meestal lang genoeg is om een ​​barbecue in de achtertuin of een etentje te hosten.

voorgaand: Hoe u een gelukkige kerst kunt he...

volgende: Top 9 tips voor het hangen van zo...